Egy vállalkozásba belevágni megfelelő ismeretek nélkül olyan, mint a 20 méteres trapézról tripla szaltót ugrani bekötött szemmel, háló nélkül. Veszélyes!

Én most nem csak az ugrást tanítom meg neked, de felcsatolom Rád a biztosító kötelet, leveszem a szemedről a kendőt és a tudásanyaggal, amely kezdő (és újrakezdő) vállalkozóknak íródott egy jó erős hálót tartok alád! Ugye, így már biztonságban érzed magad!

Ugrás a vállalkozás ismeretlen mélységeibe

Hogyan kezd el és tartsd életben a vállalkozásodat?
Teljes körű tudásanyag kezdő, újrakezdő
és fejlődni vágyó vállalkozóknak

25 évvel ezelőtt ugyanolyan bizonytalanul és kétségek között vergődve álltam, mint most Te. Óriási dilemmám volt: merjek-e belevágni egy saját vállalkozásba? Rossz döntés-e otthagyni jól fizető ám kötöttségekkel járó állásomat egy bizonytalan, sok munkát és kiszámíthatatlan jövedelmet ígérő, de saját üzletért?
Három hónap után elértem azt a pontot, amikor már nem mehetett így tovább: döntenem kellett!

Ismerősek Neked az álmatlan éjszakák csapongó gondolatai és a döntésképtelenség gyötrődése? A család és a barátok jóindulatú, ámde aggodalommal teli tanácsai nyomán rád telepedő világvége hangulat?

Merre induljak?

Óriási szerencséd van!
Miért?

Mert nem Neked kell kitalálnod a sikerhez vezető lépéseket, végigjárnod az ismeretlen állomásokat, mert Te nem vagy egyedül! Itt vagyok és fogom a kezed, végigvezetlek lépésről-lépésre a vállalkozás megtervezésének és beindításának kihívásokkal teli útján, útmutatásaim alapján csak másolnod kell a már tesztelt és bejáratott modellt, mert erről szól a kezdő vállalkozóknak készített tudásanyag.

Képzeld el, hogy egy év múlva azzal a jóleső érzéssel indulsz minden nap munkába, hogy ezt a helyet Te teremtetted. Saját kezed nyomát látod a céges logón, a honlapodról saját gondolataid köszönnek vissza, és bár szabadon osztod be az idődet, és nem dolgozol napi 8 óránál többet, a bankszámládon lévő összeg egyre csak nő. Ötleteidet szinte azonnal megvalósíthatod, és a siker, elismerés gyümölcseit egyedül Te arathatod le.

Gondok nélkül, hátradőlve

Honnan tudom, hogy ez a világ legjobb érzése?

Vállalkozásban eltöltött éveim nagy részét sikerek kísérték végig: a nevemhez 3 wellness komplexum, 2 természetgyógyászati stúdió és egy egészségközpont tervezése fűződik. A projektterv elkészítésén kívül, irányítottam a létesítmények kivitelezési munkáit, sőt valamennyi egység engedélyeztetésében és üzemeltetésében aktívan részt vettem. Nem csak elméletben tudom a sikeres projekt felépítésének lépéseit, hanem gyakorlatban is találkoztam már szinte minden buktatóval. Így született meg ez a tudásanyag a kezdő vállalkozók számára, amiben ezt a tapasztalatot mind átadom Neked!

A tudásanyag, amit a kezedben tartasz,

 • felvázolja a vállalkozás helyének, profiljának kiválasztásához szükséges lépéseket
 • megmutatja a piackutatás, az adatok értékelése és a tervezés összefüggéseit
 • szól a fenntarthatósági elemzésről, az időtervezésről, az engedélyeztetésről
 • érinti az eszközbeszerzés, az árazás, a nyitva tartás kérdésköreit
 • szól a humán erőforrásról és a vállalkozó felelősségéről, kötelességeiről

Nem számoltam össze, hogy ez a tudásanyag hány munkaóra tapasztalata alapján született meg, az biztos, hogy több ezer!
Azt azonban tudom, hogy Neked mennyi időt spórol meg, és azt is ki tudnám számolni, mennyi felesleges kiadástól menekülsz meg, ha az útvesztőben bolyongás helyett A-ból B-be a legrövidebb úton jutsz el. Amit a tanakodásba, tervezésbe, adatgyűjtésbe beletennél, az minimálisan 200 munkaóra. Ha 4.000,- Ft-ot keresel óránként, ez máris 800.000,- Ft. A legjobb tervezés mellett is előfordul, hogy valami kimarad, tévútra visz, vagy újra kell kezdeni. Ez pedig minimálisan újabb 500.000,- Ft veszteség, tehát máris 1.300.000,- Ft-nál tartunk, a legszerényebb becslések szerint is.
Jó, ne kapj a szívedhez, ennek töredéke az az összeg, amennyiért rendelkezésedre bocsátom az induló vállalkozás teljes kottáját.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, a megspórolt összeg mindössze 2 %-ért tiéd lehet a tudásanyag!

Jól hangzik, ugye! És ez nem minden!

Az anyag mellé két bónuszt is kapsz

1. Helyszín kiválasztásához szükséges csekklistát
2. A SWOT analízis előre gyártott táblázatát

Hát akkor mennyibe is kerül mindez?

Mint említettem: az általad megspórolt összeg mindössze 2%-ba, vagyis 26.000,- Ft-ba.

Megrendelem

Gondolj csak bele, eldöntötted, hogy vállalkozó leszel, de a tervezgetéssel és bizonytalankodással eltelik 2-3 hónap. Közben a konkurensed (aki esetleg megvásárolta ezt az anyagot) létrehozza a saját vállalkozását, bevezeti a piacra, lehalássza a vevőidet. Ezen a ponton vagy feladod és maradsz alkalmazott, és „gazdagabb lettél” egy hatalmas kudarccal, vagy újabb terveket szövögetsz, és megint elmegy 2-3 hónapod erre. Ezen a ponton már közel 1,5 millió Ft veszteség körül vagy!

Megéri? Így képzelted el a sikeres vállalkozói lét első lépéseit?

Mivel még nem ismerjük egymást, felajánlok számodra egy biztosítékot: amennyiben nem érzed hasznosnak az anyagot, amit kaptál, és ezt az átvételt követően 10 napon belül jelzed felém, 100%-ban visszafizetem a kurzus árát.

Garancia

Hát most már végképp nincs min gondolkodni!
Rendeld meg kockázat nélkül ezt az erőteljes tudásanyagot, kattints a gombra!

Megrendelem

A  „Hogyan kezd el és tartsd életben a vállalkozásodat?” tudásanyag egyedülálló a magyar piacon.
Széles látókörben, számtalan szempont alapján készít fel Téged a vállalkozás elindítására, és megalapozza a stabil működést.
Ugye, nem akarod, hogy beelőzzenek!
Ráadásul a bónuszok csak azoknak járnak, akik gyorsan döntenek, hisznek magukban és nem maszatolnak túl sokáig!

Máris kattintok, hogy megszerezzem a tudást

Megrendelem

GYIK

 1. Hogyan jut el hozzám a tudásanyag?
  A tanfolyam teljes egészében online működik. A tudásanyagot e-mailben küldjük meg számodra, saját eszközre letölthető formában.
 2. Lehet-e kérdést feltenni az anyaggal kapcsolatban?
  Kérdés feltevésére e-mailben vagy a (RE)START Akadémia zárt Facebook csoportban van lehetőség.
 3. Mit tegyek, ha még maradtak sötét foltok a tananyag elsajátítása után?
  Számos, témaspecifikus tanfolyami anyagot készítettünk el számodra. Ezeket kiválaszthatva egyenként vagy akár csomagban, kedvezményes áron is  megrendelheted.  Ezekben a vállalkozásod napi működésével szorosan összefüggő tudnivalókat találod, mint pl. árképzés, bevétel-kiadás statisztika, marketing, vevőszerzési kérdések.
 4. Két tanfolyam együttes megrendelése esetén itt is van kedvezmény, mint a masszázstanfolyamoknál?
  Igen, az egyéni kedvezményeket itt is érvényesíteni tudod, sőt összevonható az üzleti és a masszázstanfolyam a kedvezmény eléréséhez!