Most van időnk, de nincs segítségünk! Nem mehetünk háziorvoshoz, gyógytornászhoz, masszőrhöz, pszichológushoz, sem természetgyógyászhoz.

Egy lehetőségünk maradt:

Otthoni segítség hétköznapi panaszokban

Bizonyára melletted is, mint általában az egészségtudatos emberek mellett, van néhány szakember, akit felhívhattál, akihez elmehettél, ha kisebb gondjaid támadtak. Ha „elaludtad a nyakad”, ha elkezdett fájni a térded, migréned volt vagy éppen kiborított a gyerek, egy telefon és máris ott volt a segítség.

Csak magunkra számíthatunk!

A koronavírus nem csak a súlyos betegség fenyegetését hozta magával, de el is vágott minket jól működő kapcsolatainktól. Magunkra maradtunk azokkal a problémákkal, melyek nem igényelnek azonnali kórházi, orvosi ellátást. Nincs kihez fordulnod tanácsért, nem tudod enyhíteni bizonytalanságod, ha egészségügyi problémák jelentkeznek.

Komfortérzetünket nagyban befolyásoló panaszaink egy része megfelelő tudás birtokában otthon is jó eredménnyel kezelhető. Ha tudjuk a kialakulás és a tünetek okát, könnyen megtaláljuk az ellenszerét is!

Éppen ezért 4 nagyon fontos témát dolgoztunk fel, hogy biztonsággal segíthess szeretteiden, önmagadon MOST és természetesen később is

Lábdagadás, lúdtalp kezelés
Ízületi fájdalmak kezelése
Fejfájás kezelés, látás, hallás javítás
Gyermek stresszoldás, tartásjavítás

Ebben jó, ha otthon vagy!

Tanfolyami anyagaink eredetileg masszőröknek, természetgyógyászoknak készültek. Átdolgozás után közérthető nyelven, mégis teljes szakmai korrektséggel tartalmaznak minden fontos információt!

Olyan célzott ismereteket kapsz,

amivel be tudod azonosítani a problémákat
megismered a kezelési lehetőségeket
útmutatást kapsz arra, hogyan csökkentsd a fájdalmakat

Biztonságos technikát adunk a kezedbe, mellyel nem tudsz ártani, kárt okozni!

A rendkívüli helyzetre tekintettel minden tanfolyamunk közel féláron elérhető számodra!

Bizonyára sokszor tapasztaltad már, hogy az apró, de kellemetlen „nyűgöknek” sokszor egyszerű és könnyen kezelhető okai vannak. Meggyorsítod a „gyógyulás” folyamatát, megnöveled biztonságérzeted, ha megfelelő tudással rendelkezel ezekről a problémákról.

Jelentkezem

Mivel a baj nem jár egyedül, és egy családban is több probléma előfordulhat, kitaláltam Neked egy nagyon kedvező ajánlatot:

3 tanfolyam együttes megrendelése esetén újabb 10% engedményt kapsz!

Titok

Kérdezd körbe családtagjaidat, barátaidat és rendeljetek együtt, megéri!

Jelentkezem

Lehet, hogy homokba dugjuk a fejünket, lehet, hogy azt hisszük, mindjárt vége és lehet, hogy abban bízunk: velünk nem történhet semmi ezalatt a járványos időszak alatt. A tapasztalat az, hogy 2-3 hónap alatt mindig beüt valami, ami fáj, amire nem számítottunk de mégis elromlik bennünk.

Azért, hogy ne akkor kelljen kapkodnod, rendeld meg most a tudásanyagot itt