Masszázs tanfolyam otthon: legyen mindig kéznél a segítség!

Sokszor fáj a fejed, dagad a lábad, sajognak az ízületeid, de annyira nem nagy a baj, hogy elrohanj a háziorvoshoz, gyógytornászhoz, időpontot kérj a masszőrtől, természetgyógyásztól.

A jó hír, hogy nem kell tűrni a fájdalmat, mert van megoldás:

Segítség otthon a hétköznapi panaszokban

Bizonyára melletted is, mint általában az egészségtudatos emberek mellett, van néhány szakember, akit felhívhatsz, akihez elmehetsz, ha gondjaid támadnak. De vannak helyzetek, mikor csak „elaludtad a nyakad”, kicsit megterhelted a térded, migréned van vagy éppen kiborít a gyerek, nem rohansz rögtön a telefonhoz, hogy segítséget kérj.

Csak magunkra számíthatunk!

Sokszor magunkra maradunk azokkal a problémákkal, melyek nem igényelnek azonnali kórházi, orvosi ellátást. Nincs kihez fordulnod tanácsért, nem tudod enyhíteni bizonytalanságod, ha egészségügyi problémák jelentkeznek. Olyan jó lenne egy kis kapaszkodót találni!

Komfortérzetünket nagyban befolyásoló panaszaink egy része megfelelő tudás birtokában otthon is jó eredménnyel kezelhető. Ha tudjuk a kialakulás és a tünetek okát, könnyen megtaláljuk az ellenszerét is!

A gyermeknevelés mindig az egyik legszebb és legnehezebb feladat is egyben. Egyszerre kellene szülőnek és barátnak lenni, biztonságot nyújtani és követelményeket állítani, megnyugtatni és nyugodtnak maradni.

Na jó, de mindezt hogyan?

Erre ad választ Gyermek stresszkezelés és tartásjavítás tanfolyamunk, melyből nem csak gyermeked karakterét ismerheted meg, de az együttműködéshez vezető utat is. Nem kell többé végeláthatatlan vitákba bocsátkozni, nyugalomban, szeretetben telhetnek napjaitok.

Kérem a tanfolyamot

További 4 nagyon fontos témát dolgoztunk fel, hogy biztonsággal segíthess szeretteiden, önmagadon minden helyzetben!

Lábdagadás, lúdtalp kezelés
Ízületi fájdalmak kezelése
Fejfájás kezelés, látás, hallás javítás
Bell-féle arcidegbénulás otthoni kezelése

Ebben jó, ha otthon vagy!

Tanfolyami anyagaink vázát az eredetileg masszőröknek, természetgyógyászoknak készült oktató anyag adta. Otthoni használatra megírt anyagaink közérthető nyelven, de teljes szakmai korrektséggel tartalmaznak minden fontos információt!

Olyan célzott ismereteket kapsz,

amivel be tudod azonosítani a problémákat
megismered a kezelési lehetőségeket
útmutatást kapsz arra, hogyan csökkentsd a fájdalmakat

Biztonságos technikát adunk a kezedbe, mellyel nem tudsz ártani, kárt okozni!

Bizonyára sokszor tapasztaltad már, hogy az apró, de kellemetlen „nyűgöknek” sokszor egyszerű és könnyen kezelhető okai vannak. Meggyorsítod a „gyógyulás” folyamatát, megnöveled biztonságérzeted, ha megfelelő tudással rendelkezel ezekről a problémákról.

Jelentkezem

Mivel a baj nem jár egyedül, és egy családban is több probléma előfordulhat, kitaláltam Neked egy nagyon kedvező ajánlatot:

2 tanfolyam együttes megrendelése esetén 15% engedményt, további tanfolyamok esetén újabb 10% engedményt kapsz!

Titok

Kérdezd körbe családtagjaidat, barátaidat és rendeljetek együtt, megéri!

Jelentkezem

Lehet, hogy homokba dugjuk a fejünket, lehet, hogy abban bízunk: velünk nem történhet semmi baj. A tapasztalat az, hogy a legrosszabbkor (nyaraláskor, munkahelyi hajtás időszakában)  mindig beüt valami, ami fáj, amire nem számítottunk de mégis elromlik bennünk.

Azért, hogy ne akkor kelljen kapkodnod, rendeld meg most a tudásanyagot itt