A svédmasszázs – minden nyugati típusú masszázs alapja, ősi tudás a teljes test izomzatának lazítására, fájdalmak csillapítására, izomgörcsök oldására.
Ezen az online masszázstanfolyamon együtt fogjuk ösztönös mozdulataidat mesterivé formálni!
Az alapfogásokon túl mutatok néhány speciális masszázs fogást, amivel nem csak színesebbé, de hatékonyabbá is teheted masszázsodat.

Felnőttképzési nyilvántartási szám:B/2020/003904

Alapozd meg jövődet, szerezz olyan gyakorlati masszázs tudást, amire bármilyen technikát biztonsággal rá tudsz építeni!

Elméleti anyagunk az anatómia, élettan alapismereteit adja át, és megismertet a masszázs fogások keringési és mozgásrendszerre gyakorolt hatásaival.

Megtanuljuk osztályozni a különböző fájdalmakat, felismerni a kiváltó okokat (túlterhelés, meszesedés, tartáshiba, gyulladás) és sorra vesszük a terápiás lehetőségeket.

A tanfolyamon megtanulod, kinek mikor ajánlhatod a masszázst és mikor tilos elvégezned a kezelést, így teljes biztonságban érezheti magát a vendéged és Te magad is!

Megismered a masszázs során használt vivőanyagokat, a tanfolyam végére biztonsággal el tudod dönteni, mikor, melyiket használd.

A masszázs gyakorlati fogásainak elsajátítása után profin el tudsz végezni egy 60 perces teljes testmasszázst harmonikus, lágy, mozdulatokkal, a testtel való folyamatos kommunikáció alapján. Korrekt kezelési terv alapján részeire tudod bontani masszázsodat, így lehetőséget teremthetsz a hát, láb, vagy nyak-váll részmasszázsára is.

Jelentkezem a tanfolyamra

Neked ajánljuk, ha

 • alapos elméleti ismeretek birtokában szeretnél a masszőri pályán elindulni
 • olyan alapképzettséget keresel, amelyre a további technikákat építheted
 • hivatásszerűen/hobbiból szeretnél segíteni az egészség megőrzésében
 • szívesen masszíroznád családtagjaidat, párodat, barátaidat
 • izgalmas tanulásra, hasznos ismeretekre vágysz

A tanfolyami díj: 29.900 Ft

Tartalmazza: az elméleti anyagot (online formában) a gyakorlati videót, tudásod ellenőrzéséhez szükséges tesztlapot és annak értékelését, az általad készített vizsga videó értékelését, a magyar nyelvű Tanúsítványt, amely feljogosít munkavállalásra vagy vállalkozás indítására. Kérésre a Tanúsítványokat angol és német nyelven is kiállítjuk, így külföldön is tudsz dolgozni.

Díjfizetés módja: átutalás a tanfolyami visszaigazolásban megadott számlaszámra.
A tanfolyami díj áfa mentes, költségként (vállalkozás indítása esetén 1 évig) elszámolható.

A tanfolyam anyagát készítette, felügyeli és aktualizálja Lóczi Márta okleveles természetgyógyász, masszázs és mozgásterapeuta, reflexológus, több wellness és selfness központ szakmai vezetője, alapítója.

Egészségügyi szakdolgozói alap nyilvántartási száma: 96641
Szakmai engedély szám: S10067108

Mikor kezdheted a tanulást? Mivel a tanfolyam teljes egészében a legkorszerűbb online képzésre épül, a tanulást saját időbeosztásodhoz igazodva bármikor elkezdheted, és akkor fejezed be, mikor úgy érzed, mindent tökéletesen elsajátítottál.

Lóczi Márta
okleveles   természetgyógyász
masszázs oktató

Jelentkezem a tanfolyamra

Amennyiben egyéb masszázsfajtákat is szívesen megtanulnál, online oktatási rendszerünkön belül számos továbbképző és speciális ismereteket nyújtó tanfolyam vár, különleges kedvezményekkel!

Megnézem a többi tanfolyamot

Tanulj velünk egy új szakmát, legyél gyorsan és egyszerűen kiváló mestere!
Légy keresett szakember Magyarországon és külföldön egyaránt!

Svédmasszázsra épülő képzéseink:

 • Cellulit-fogyasztó masszázs
 • SPA lábmasszázs /ödéma, lúdtalp, akupresszúra
 • Kötőszöveti méregtelenítő masszázs
 • Stresszoldó fej-nyak-hát masszázs
 • Látás, hallásjavítás, fejfájáskezelés
 • Ízületi fájdalmak kezelése