Több millió ember jógázik rendszeresen a világon. A koronavírus idején a jógaórák is zárt ajtók mögött zajlottak, videóról vagy oktató vezetésével, online formában végezhettük a gyakorlatokat.
Így azt is gyorsan megtapasztaltuk, hogy bizony, szükséges néhány eszköz ahhoz, hogy az órán megszokott biztonság és kényelem otthonunkban is biztosítva legyen.

Jó dolog, hogy ma már minden eszközhöz hozzájuthatunk, és ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet, legyen az akár hengerpárna, félhold alakú meditációs párna vagy meditációs ülőpárna.

Meditációs párna

A jógapárna hatékonyan segít bizonyos ászanák szabályos elvégzésében és stabilizálja, támogatja a pózokat. Használhatjuk különféle jógapozíciók megkönnyítéséhez és elősegítéséhez. Segítségével a különböző pózokban fokozatosan mélyebbre mehetünk, belemerülhetünk a kikapcsolódásba, jobban elmélyülhetünk a pihenésben.

Különböző jógastílusokban, így például az Iyengar jógában a gyakorlások jó része elképzelhetetlen eszközök nélkül. Ahhoz, hogy óvatosan haladjunk előre az ászanák mélyítésében, megfelelő alátámasztásra és a gerincre, medencére gyakorolt hatások csökkentésére van szükség.

Ugyanakkor a hétköznapokban is használhatjuk, például háttámlaként vagy meditációs párnaként. Jó szolgálatot tesz a térd alátámasztásában hosszú baráti beszélgetések ideje alatt, és ülőpárnaként is bízhatunk benne, hogy hosszú ideig, kényelmes ülést biztosít, hiszen tökéletesen felveszi a test formáját.

És ahol mindezeket a termékeket kiváló minőségben elérheted : Jóga webáruház

Hétköznapi kényelem