Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003904

RÓLUNK

A folytonos tanulás, a szakma mélyebb ismerete az eredményesség, a sikeres vállalkozás záloga. Versenyképességed fenntartásának egyetlen lehetséges módja. A folyamatosan bővülő masszázsfajták és technikák elsajátításának leggyorsabb és leginkább költségkímélő módja az online tanulás.

A masszázs oktatás online oktatási portál és elődje a tanuljotthon.hu életre hívásakor az a cél vezetett, hogy a tanulni vágyó, leendő masszőröket és amatőr érdeklődőket színvonalas, gyorsan megszerezhető és naprakész tudással lássam el.

Lóczi Márta
okleveles természetgyógyász
masszázs oktató

Lóczi Márta holisztikus terapeuta, okleveles természetgyógyász és masszázs oktató vagyok.

Az általam alkalmazott holisztikus szemléletű terápiákban a masszázs ezer válfaja épp úgy jelen van, mint a mozgás, a lelki egyensúly terápia, a kinezio tape kezelés vagy a fülakupunktúra. Számodra ez a garancia, hogy amit tanfolyamainkon elsajátítasz, az a gyakorlatban már bizonyított, sok ezer elégedett ügyfelet hozott!

  • 1997 Reflexológia, szemtréning és íriszdiagnosztika, fülakupunktúra oklevél (ETI)
  • 1998 Mentálhigiéné-lelki tanácsadó terapeuta (Testnevelési Egyetem)
  • 2001 Pilates oktató (Body & Soul (USA)
  • 2004 Sportszervező szakmenedzseri oklevél (Fitness Akadémia)
  • 2013 Kinezio tape I-II. kurzus, Dorn terápia, Breuss masszázs (Physiovit)
  • 2014 Temporomandibuláris terápia (Physiovit)

1992 óta vagyok vállalkozó az alternatív gyógyászat területén. Azóta egy fitnesz, két wellness központot és két egészségközpontot hívtam életre, melyek jelenleg tanítványaim vezetése alatt működnek.

2001 óta szinte folyamatosan felkérnek vállalkozásoknál projekt indítási és céges/szabadidős rendezvények szervezésénél operatív megvalósítási feladatok ellátására.

Az oktatást fő feladatomnak, mi több, küldetésemnek tekintem, ezért legtöbb energiámat és tudásomat ennek szentelem.  Az online masszázs oktatást elsőként alkottam meg Magyarországon, és az indulás óta folyamatosan fejlesztem, tökéletesítem.

Tanfolyamaink sajátossága, hogy az online tanfolyamot választó hallgatóknak sem kell lemondaniuk a személyes gyakorlásról. A Budapesten működő „Masszázsműhelyben” lehetőség van egyéni konzultációkra, gyakorló órákra, és workshopokon való részvételre.

Akik a magas színvonalú masszázs oktatás létrehozásában segítenek:

Pányi István
videó készítés
korrektúra

Pányi Nikolett Lívia
grafika
videó vágás

Sánta Miklós Attila
design kontroll
marketing

Tanítványaim mondták rólam:

“Az oktatást nem száraz, könnyen tanulható, elsajátítható. Részletekben elmélyülő, szakmailag kimerítő tudást kaptam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Márta! ”
(Szárók Krisztián (Svédmasszázs 2020. május  Lengyelország)

“Köszönöm a gyors közzétételét a tananyagnak. Gyorsan sikerült letöltenem a videókat, egyszerűen szuperek, és már gyakorolni is elkezdtem, nagyon elégedett vagyok a minőséggel. Garantáltan fogok még másik tanfolyamra is jelentkezni. ”
Váraljai Ágnes ( Svédmasszázs, Talpmasszázs, Stresszoldó fej-nyak-hátmasszázs, Kínai arcmasszázs  2019.)

“Nagyon várom a következő, számomra nagyon nagy segítséget adó tananyagot. Hálás vagyok , hogy rád találtam itt az éteren keresztül.
Pénteken már volt is egy arthalgiás vendégem a jobb kéz könyök-csukló problémával , és annyira boldog voltam hogy a megtanultak alapján már tudtam is segíteni. Köszönöm neked a kitűnő oktatást.”
Bodnár Gabriella (Ízületi fájdalmak kezelése, Bai-hui fejmasszázs, Stresszoldó fej-nyak-hát masszázs 2019)

“Nagyon vagyok hálás a rengeteg segítségért és új masszázstechnikáért. Már ma délelőtt egy hölgy vendégem részesült is az új technikából.
Nagyon- nagyon elégedett volt és teljesen új emberként távozott. Biztos, hogy a további online oktatásod igénybe veszem.”
Katona Judit (Látás-hallásjavítás, fejfájáskezelés, Frissítő talpmasszázs 2018)

„Azért tetszett ez a tanulási módszer, mert tényleg nagyon egyszerű volt a szöveg, épp azt hangsúlyozta, ami fontos és ennek örültem is. Több kurzust is akarok még tanulni úgy, hogy a jövőben is fogok jelentkezni” Tatár Karolina (2017. Svédmasszázs kurzus)

„Tetszett az elméletnél, hogy nem száraz és nem túl hosszú az anyag és igazán volt benne sok újdonság számomra, amit korábban nem tudtam. Nagyon jó volt, hogy mindig gyorsan reagáltál minden email-emre.”  Molnár Viktória (2017. Svédmasszázs kurzus)