Bizonyára Te is szembesültél vele, hogy a KATA-s vállalkozók számára három lehetőség maradt: vagy csak magán embernek szolgáltatnak, vagy bezárnak, vagy más, egyértelműen kedvezőtlenebb adózási formára kényszerülnek, ami nyilvánvaló áremeléssel jár.

Az tény, hogy a KATA szigorítása mindannyiunkat érint akár KATA-sok voltunk, akár nem. Ezért valamit Neked is mindenképpen lépned kell!

Masszázstanfolyamot végzett tanítványaink előtt három út van: vagy árat emelnek, vagy növelik a vendégeik számát, és az így keletkezett többletbevételből ki tudják majd fizetni a többletköltségeket, vagy átlépnek az új KATA-ba, de akkor lemondanak minden fejlődési lehetőségről!

Az első két esetben kulcsfontosságú a magas szintű masszőrszakmai tudás, a szolgáltatások sokszínűsége és az átgondolt árképzés, üzletviteli tervezés!

Mit tudunk mi neked segíteni?

Mivel hamarosan a régi KATA utolsó hónapjához érünk, szeretnénk még egy kis ideig nyitva tartani a lehetőséget a régi áras tanulásra, a széles skálán mozgó masszázstanfolyamok nyújtotta továbbképzésre, szakmai fejlődésre. Plusz az augusztusban megrendelt tanfolyamok mellé fél óra személyre szabott online üzleti tanácsadást (telefon, viber, messenger hívás) is kapsz ajándékba.

Miért fontos, hogy időben lépj?

Mert ilyen áron soha többé nem tudsz már tanulni, mivel a kedvezményes adózási formák megszűntek, így mint mindenki másé, a mi céges működésünk is megdrágul!

Ez az utolsó lehetőség, hogy ilyen áron hozzájuthass tudásanyagainkhoz.

Mit kell tenned?

Az alábbi linken válassz magadnak egy, vagy több tanfolyamot (ne feledd a 2. tanfolyam után már kedvezményt is adunk) és kattints haladéktalanul a tanfolyam oldalán található “Jelentkezem” gombra.

Miért fontos még ma jelentkezned?

Vélhetően sokan fogtok élni ezzel a lehetőséggel. Nyár van és a szabadságolások ideje, így ügyfélszolgálatunk is csökkentett munkaidőben működik. Csak augusztus 24-ig áll módunkban régi áras megrendeléseket fogadni, ezért fontos, hogy mielőbb – jó – döntést hozz!

A Masszázsoktatás-online jövője – ahogyan most látjuk.

Iskolánk mára a legelőkelőbb helyen lévő képző intézmények közé tartozik, a végzett hallgatók, a praktizáló, és a vállalkozást alapított masszőrök számát tekintve.

Hűek maradunk céljainkhoz, így a meglévő 19 masszázstanfolyamunk mellé folyamatosan új tananyagok készülnek, nem csak masszőrök, de alternatív terapeuták, pedikűrösök, kézápolók, fodrászok, kozmetikusok számára is. Hallgatóink ezáltal mindig a legfrissebb tudással rendelkeznek, szakmailag is stabilnak és biztonságban érzik magukat.

Megtartjuk az időkorlát nélküli INGYENES mentorálási lehetőséget, legyen az szakmai, vagy üzleti élettel kapcsolatos probléma.

Árainkban szeretnénk továbbra is a legkedvezőbb kategóriában maradni, annak ellenére, hogy jelen helyzetben az árkorrekció számunkra is elkerülhetetlen!

Gyors döntéssel, határozott lépéssel azonban megtarthatod árelőnyödet, és már az idén szélesebb szolgáltatásod, több vendéged lehet!

Ahhoz, hogy elérd a tanfolyamok egyedi oldalait, át tudd tekinteni a képzést, először ide klikkelj
Az Árlistából minden tanfolyam oldalát közvetlenül eléred.

Ha kérdésed van, ne tartsd magadban, szívesen válaszolunk. Ne ezen múljon a jövőd sikere!