A március óta tartó rendkívüli járványhelyzet alaposan átrendezte a tanfolyami kereteket. Sok témáról bebizonyosodott, hogy meg lehet oldani az online oktatását, csak megfelelő tananyag, képzett és gyakorlattal rendelkező oktató szükséges hozzá.

A Masszázsoktatás-online tanfolyamainak fejlesztése már 2012 óta tart, így váltunk mára az első fecskéből piacvezetővé az online masszázsoktatásban. Ennek a gyakorlatközpontú képzésnek egyik sarkalatos pontja éppen a gyakorlati órák adaptálása volt. Tőlünk oktatóktól alapvető módszertani váltást igényel, tőled, a hallgatótól pedig elkerülhetetlen felelősség vállalást.

Miről ismered fel a jó oktatót az online térben?

  • folyamatosan karban tartja az oktatási anyagot
  • adaptálja az új kutatási eredményeket, módszereket a tananyagba
  • a hangsúlyt a hallgatók tanulásának megkönnyítésére helyezi
  • folyamatos kapcsolattartás révén segíti, támogatja a hallgatók felkészülését
  • a kérdések, visszajelzések fontos részét képezik a tanítási folyamatnak
  • folyamatosan motivál, észrevételei építő jellegűek, teret hagy a kreativitásnak
  • ébren tartja az érdeklődést, folyamatosan új szakmai fejlődési lehetőségeket kínál

A masszázstudás online érkezik

Online tanfolyamainkon kihasználjuk a digitális tér rugalmasságát, így egyénre szabott kereteket teremtünk a tanuláshoz. Az eredményességhez vezető út fontos tényezője, hogy bármikor elérhetők vagyunk számodra. Biztonságos és hatékony tanulásodat szolgálja, hogy a gyakorlati ismeretek önálló feldolgozásához minden segítséget megadunk, szükség esetén „műhelygyakorlatot” is biztosítunk.

Az online tanfolyamok másik nagy előnye, hogy mindig a saját ütemedben haladhatsz!

Az elmúlt években hozzáférhetőbbé vált minden – jó és téves – információ, az információszerzés felgyorsult, így oktatóként az információ áramlásának sebességével is versenyben kell maradnunk.

Régi tapasztalat, hogy ami érdekel, azt szívesebben tanulod, éppen ezért a mi feladatunk, hogy folyamatosan felkeltsük és fenntartsuk az érdeklődésedet. Ezt pedig csak a tanfolyamok sokszínűségével, élvezetes tananyaggal lehet. Nem véletlen, hogy a tanfolyamok száma a kezdeti 8-ról mára 20 fölé emelkedett.

Azért, hogy a szakma gyakorlása, munkakeresés vagy vállalkozásod elindítása közben se maradj egyedül, vállalkozási, üzletviteli, marketing ismeretek oktatását, és „bornout” megelőző programot is indítottunk.  Megkereshetsz minket mind szakmai fejlődéseddel mind pedig egyéni életviteli problémáiddal kapcsolatban.

Azt, hogy jó úton járunk, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy hallgatóink 60%-a „visszajáró” tanulónk.

Ők így vélekednek rólunk:

“Alig vártam a tanfolyami anyag megérkezését. Őszintén szólva kicsit tartottam attól, hogyan fogom a  gyakorlatot megtanulni. Kellemes meglepetés volt, hogy a videó nagyon jól követhető, kiemeli a lényeget és könnyű mellette gyakorolni. Minden aggályom elmúlt!”
Martinkó Andrea Zalaegerszeg

” Szlovákiában élek, így az online tanfolyam időben és az utazás szempontjából nekem nagyon ideális. Kíváncsi voltam a gyakorlati részre, hogy fog működni, ha nincs személyes jelenlét, de az elméleti anyag és a videók alapján könnyen elsajátíthatók az egyes fogások.”
Kornik Csilla Szlovákia

“Köszönöm a dicsérő szavakat és az útmutatást, hogyan tudom még jobban csinálni. Az első elvégzett tanfolyam után lendületet kaptam, és szeretném tudásomat bővíteni. Különösen az arcmasszázs érdekel,  ezért erre veszem az irányt. Jövő hónaptól vállalkozást tervezek nyitni, ebben is kérném majd a segítségedet. Köszi mindent!”
Szabó Józsi  Makó

“Különösen nagy szerencse számomra, hogy megtaláltalak benneteket. Bár már 8 éve élek Írországban, és jól beszélem a nyelvet, mégis egészen más volt anyanyelvemen tanulni. Sokkal mélyebben ragadtak meg az anatómiai kifejezések, jobban látom az összefüggéseket. Munka mellett simán belefért az időmbe, hogy tanuljak, a haverok meg szívesen álltak kötélnek, ha gyakorolni akartam. Szóval minden jól összejött! Most már a fitnessben masszőrként is dolgozom heti 2 napot, ahol a lányok cellulit masszázst is szeretnének, így erre beneveznék!
Szakács Ádám Írország