Adatvédelmi szabályzat
készült az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete
/General Data Protection Regulation/ alapján 2018.05.15-én

A masszazsoktatas-online masszázs oktatási portál elkötelezett a vásárlók személyes adatainak védelme iránt, és követi az EU adatvédelmi törvény információbiztonságára vonatkozó előírásait.
Fogalom-meghatározásokat az Adatkezelési Tájékoztatóban talál, mely ezen a linken érhető el

Weblap üzemeltetője a Holisztikus Gyógyító Központ képviselője:

Lóczi Márta
Adószám: 70721517-1-43
Nyilvántartási szám: 37602493
Egészségügyi szakdolgozói nyilvántartási szám: 96641  (ENKK)
Engedélyszám: 503854  (ÁNTSZ 11-22 kerület)
Székhely: Budapest 1223 Kápolna utca 35.
Kapcsolat: aszmasszazs@gmail.com

Az adatkezelést, mely magában foglal minden, a személyes adatokon végzett cselekményt, így azok felvételét, gyűjtését, tárolását, különböző célokra történő felhasználását, továbbítását, módosítását, az Adatkezelő végzi.

A masszazsoktatas-online masszázs oktatási portál adatkezelője Lóczi Márta egyéni vállalkozó.
Székhely, mely egyben levelezési cím is: 1223 Budapest Kápolna utca 35.
telefon: +36 30 9510989
website:www.masszazsoktatas-online.hu
email cím: aszmasszazs@gmail.com

Adatfeldolgozó az adatkezelő utasításai alapján végez – kizárólag technikai – műveleteket az adatokon.  Adatfeldolgozó esetünkben a 23 Vnet tárhelyszolgáltató.
Név: 23VNet Számítástechnikai és Internet Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-563212
Székhely: 1094 Budapest, Liliom u. 24-26.
Website: www.net23.hu
Képviselő neve: Czina Sándor
Nyilvántartó hatóság: Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság
Adószám: 12188224-2-43
Telephely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Telefonszám: 06 1 450 1222
Fax: 06 1 450 1223

 

Személyes adatok gyűjtése

Vendégként Ön úgy is használhatja ezt a weboldalt, hogy semmilyen adatát nem adja meg. Egyes oldalakon, bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez azonban szükséges néhány alapadat megadása.  Ezen kívül szolgáltatásaink igénybe vételéhez Ön önkéntesen is megadhat adatokat.

Személyes adatokat gyűjthetünk Önről, amikor érdeklődő e-mailt küld, használja webhelyünket vagy webhelyünkön keresztül elérhető más webhelyeket keres fel, vagy amikor ügyfélszolgálaton, chat ablakon keresztül kapcsolatba lép velünk.
(Személyes adat minden, ami a vásárló azonosításra alkalmas: név, telefonszám, egyéb elérhetőség, rendelési száma, adószám, bankszámla szám és a webhelyünk használatával kapcsolatos egyéb információk).

A gyógyító központunkkal való kapcsolatfelvétel keretében, webhelyünk és online szolgáltatásaink használata során az alábbi személyes adatokat gyűjtjük és dolgozzuk fel vásárlóinkról:

 • Név, e-mail cím, telefonszám, cégnév,
 • Az Ön korábbi megkereséseivel kapcsolatos adatok
 • Webhelyünk használatával kapcsolatos információk,
 • Egyéb személyes adatok, pl. érdeklődés tárgya
 • A központunkkal folytatott mindennemű kommunikáció e-mailben, chat ablakon keresztül vagy a közösségi médiában
 • Tartózkodási hely, számítógépe IP-cím segítségével meghatározott földrajzi elhelyezkedését, valamint Wi-Fi hozzáférési pontok (hotspotok) és mobiltornyok helyeit beleértve, amennyiben Ön helymeghatározás alapú szolgáltatásokat használ és bekapcsolja azokat készülékén vagy számítógépén.

Adatait a következő célokra használhatjuk fel:

 • A megrendelt szolgáltatással, termékekkel, a megrendelés teljesítésével, az előjegyzési feltételekkel és azok későbbi bizonyításával, a termékrendelés visszaigazolásával, kezelések idejével, fizetési mód közlésével és visszaigazolással kapcsolatos információk közlésére
 • Kapcsolatfelvételre időpont változás, termék készlet hiány esetére. Ezek a megkeresések nem marketingcélokat szolgálnak, és nem lehet leiratkozni fogadásukról
 • Weboldal teljes körű használatának biztosítása, beleértve az ajánlat kérést is
 • Fizetési határidők közlésére (fizetéssel kapcsolatos adatait felhasználjuk könyvelés, számlázás és auditálás céljából is)
 • Adminisztratív és jogi célok: adatait statisztikai és marketingelemzés, ügyfél-elégedettségi felmérések, illetve vitás ügyek vagy jogi követelések felmerülése esetén használjuk fel
 • Ügyfélszolgálati kommunikáció során megadott adatokat arra használjuk, hogy kapcsolatban maradjunk vendégeinkkel, javítsuk szolgáltatásaink színvonalát és megismerjük a szolgáltatásainkkal kapcsolatban szerzett tapasztalatokat
 • Személyre szabott szolgáltatások nyújtása: adataik felhasználásának segítségével vásárlóink számára fontos és érdeklődésre számot tartó információkat küldünk bejelentkezés és időpont foglalás előtt, közben, vagy után, így személyre szabhatjuk kínálatunkat, például kedvenc szolgáltatásainak, termékeinek akcióival kapcsolatban.

Hírlevélküldő szolgálat: a hírlevelek, reklámanyagok küldéséhez az Ön előzetes hozzájárulása szükséges. A hozzájárulását tevőleges magatartással adhatja meg, előre kipipált négyzeteket, megtévesztő jelöléseket a regisztráció során NEM használunk! Regisztrációját követően elektronikus úton marketingcélú anyagokat küldhetünk Önnek, kedvezményes vásárlási lehetőségekről, új szolgáltatásokról, bérletlehetőségekről. A hírlevél fogadása során minden alkalommal lehetősége van jelezni, hogy leiratkozik az ilyen jellegű e-mailek fogadásáról. Ezen kívül a tőlünk kapott minden elektronikus kommunikációban jelezheti, hogy nem kíván további marketinges anyagokat fogadni.

Biztosítjuk vásárlóinkat arról, hogy csak ott dolgozzuk fel a személyes adatait, ahol erre jogi alapunk van. A jogi alap attól függ, milyen céllal gyűjtöttük az adatokat, és milyen célra kell őket felhasználnunk. Amennyiben Ön Személyes Adatai kezelésével kapcsolatos kéréssel kíván hozzánk fordulni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a KAPCSOLAT pontban feltüntetett elérhetőségünkön.

Adatőrzési idő

Nem őrizzük a vendégeink adatait annál tovább, mint ahogyan az feltétlenül szükséges. A megfelelő őrzési időszak meghatározásához figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, természetét, az általunk történő feldolgozás célját, és hogy ezeket a célokat egyéb eszközökkel is el tudjuk-e érni.

Figyelembe kell vennünk azokat az időszakokat is, melyek során a személyes adatokat meg kell őriznünk annak érdekében, hogy megfeleljünk jogi és törvényi kötelezettségeinknek (pl. számviteli törvény), foglalkozni tudjunk a panaszokkal és egyéb megkeresésekkel.
A számviteli bizonylatokat a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig őrzi meg a Szolgáltató.

Miután már nincs szükségünk személyes adataira, biztonságosan eltávolítjuk és megsemmisítjük őket. Azt is figyelembe vesszük, tudjuk-e csökkenteni az általunk használt személyes adatok mennyiségét, és tudjuk-e vásárlóink személyes adatait névtelenül használni, hogy többé ne legyenek Önnel kapcsolatba hozhatók.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük személyes adatait a tárolás, továbbítás során, valamint elkerüljük a véletlenszerű elvesztést, megsemmisülést.

Regisztrációja során gyűjtött minden adat feldolgozása ezen Adatvédelmi Szabályzattal összhangban történik. Amennyiben adatainak felhasználása az Ön beleegyezéséhez kötött, lehetősége van az adatfeldolgozáshoz adott beleegyezését bármikor visszavonni és személyes adatait törölni

Az Ön információinak biztonságát:

 • jelszavas védelem használatával és
 • az információkhoz való hozzáférés korlátozásával védjük.

 

Kapcsolat

Ez a weboldal tartalmazhat kapcsolódási lehetőséget más, általunk nem ellenőrzött weboldalakra, és más, általunk nem ellenőrzött weboldalak is adhatnak ilyen lehetőséget erre a honlapra. Bár mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy csak olyan weboldalakra biztosítsunk kapcsolódási lehetőséget, ahol a mi biztonsági és titoktartási iránymutatásunkkal megegyező szintű védelem létezik, amennyiben Ön elhagyja ezt a honlapot, nem tudunk felelősséget vállalni semmi olyan információ biztonságáért, melyet Ön más oldalakon ad meg.

Ajánlott körültekintően és a titoktartási dokumentumok áttanulmányozásával eljárni a kérdéses weboldalakon!

 

A vásárló adatvédelmi jogai:

Bizonyos körülmények fennállása esetén Önnek jogában áll:

 • Információt kérni arról, hogy rendelkezünk-e személyes adatokkal Önről, és ha igen, milyen adatokkal, valamint milyen célból tároljuk/dolgozzuk fel őket.
 • Hozzáférést igényelni személyes adataihoz. Ezáltal lehetősége nyílik az Önről tárolt személyes adatok másolatát kézhez kapni, és megbizonyosodni arról, hogy szabályosan jártunk el.
 • Módosítást kérni a birtokunkban lévő személyes adatokra vonatkozóan. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy pontosítsa vagy kiegészítse a személyes információkat.
 • Személyes adatainak törlését kérni. Ezáltal lehetővé válik, hogy személyes adatainak törlését vagy eltávolítását kérje tőlünk, amennyiben nem rendelkezünk alapos indokkal azok további feldolgozását illetően. Szintén jogában áll, minden olyan személyes adat törlését vagy eltávolítását kérni tőlünk, melyekre vonatkozóan Ön élt a feldolgozás elleni tiltakozáshoz való jogával. A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:
  –    postai úton a 1223 Budapest Kápolna utca 35. címen
  –    e-mail útján az aszmasszazs@gmail.com e-mail címen
 • Tiltakozni a feldolgozás ellen, amikor nekünk jogos érdekünk fűződik a személyes adatok feldolgozásához és Ön egyedi helyzetével kapcsolatos indokok alapján kifogásolja az adatok feldolgozását. Emellett jogában áll tiltakozni, amikor személyes adatai direktmarketinges célokból történnek feldolgozásra.
 • A személyes adatok feldolgozásának korlátozását kérni. Ezáltal lehetősége van kérni az Önnel kapcsolatos személyes adatok feldolgozásának felfüggesztését, például ha azok pontosságának, – vagy feldolgozásuk okának – megállapítását szeretné.
 • Visszavonni beleegyezését. Bizonyos esetekben, amennyiben Ön beleegyezett személyes adatainak egy meghatározott célból történő gyűjtésébe, feldolgozásába és továbbításába, Önnek jogában áll visszavonni ezen meghatározott célú felhasználásra vonatkozó beleegyezését. Amint értesültünk arról, hogy Ön visszavonta a beleegyezését, adatainak- az eredetileg jóváhagyott célból történő – feldolgozását megszüntetjük, amennyiben nincs más jogszerű alapunk annak folytatására.

Amennyiben Ön élni kíván bármely, itt felsorolt jogával, kérjük, keresse online ügyfélszolgálatunkat. A személyes adatokhoz való hozzáférés nem díjköteles (ahogy bármely más jogának gyakorlása sem).

Jogorvoslati tájékoztatás:

Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.  Telefon: 0613911400  Fax: 0613911410 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu  Honlap: http://www.naih.hu

 

Békéltető Testületek:
A problémák elkerülése érdekében a Békéltető Testület azt javasolja a fogyasztók számára, hogy elektronikus csatornákon keresztül történő értékesítés esetében az 5/2014. számú ajánlásban foglaltakat figyelembe véve, körültekintően járjanak el.

Az áruk és szolgáltatásokkal kapcsolatban minőségi és biztonsági kifogások, a szerződéskötéssel és teljesítéssel kapcsolatos panaszok és termékfelelősségi szabályok alkalmazásával kapcsolatban felmerült viták (fogyasztói jogviták) rendezésének alternatív és díjmentes módja a békéltető testületekhez fordulás. A testülethez a fogyasztó azután fordulhat, miután a vállalkozással megkísérelte rendezni a panasz, kifogás megoldását. A kérelemben meg kell jelölni a jogvita kivizsgálásán túl a fogyasztói igényt is, valamint a kérelemhez csatolni kell a bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy a fogyasztó előzetesen megkereste a vállalkozást, de az elutasította a kérését a vitarendezést illetően. A békéltető testületek a megyei kereskedelmi és iparkamarák mellett működnek. Hozzájuk a fogyasztó lakóhelye, tartózkodási helye, vagy a szerződés teljesítésének helye, esetlegesen a vállalkozás, illetve annak képviseletére feljogosított szerv székhelye szerint illetékes testülethez fordulhat kérelmével.

 

Online vitarendezési platform:
Az Európai Parlament és a Tanács fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU rendelete alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot. A Rendelet szerint az Európai Unióban tartózkodási hellyel rendelkező fogyasztók és az Európai Unióban letelepedett szolgáltatók közötti, online szolgáltatási szerződésekből eredő kötelezettségekkel kapcsolatban felmerülő jogviták, így az online megkötött szerződésekkel összefüggő pénzügyi fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére irányuló kommunikációt ezen a platformon keresztül kell a fogyasztóknak biztosítani. Az online vitarendezési platform 2016. február 15-től elérhető a fogyasztók számára.

 

Az Adatvédelmi Szabályzat közzétételének időpontja: 2018. május 15.